Reflecții

S.O.S God

S:O:S God, S.O.S Umanitate, S>O>S Terra

Nu știu de unde să pornesc acest articol pentru că sincer vă spun, sunt șocată de tot ceea ce se întâmplă în acest prezent în care trăim, dezumanizarea contemporanului din secolul XXI. Nu credeam vreodată că o să fiu martora unor SCHIMBĂRI DRAMATICE ALE OMENIRII.

Se spune că moda se întoarce și că trendul anilor trecuți influențează creațiile fashionismului zilelor noastre. Stilul vestimentar, accesoriile anilor 90 sunt  puternic valorificate, recunoscute în creațiile anumitor designeri renumiți și totuși normali la cap, însă grotescul nu este departe de  a se oficializa. Ok , moda ca moda dar ce te faci cu istoria. Oare se repetă acea perioadă de crime împotriva umanității sau este cu mult mai mult? Cu siguranță este de 1000 de ori mai rău decât atunci pentru că, lumea s-a schimbat, s-a dezumanizat în detimentul și în numele științei care distruge, descompune ființa umană în numele controlului total și al puterii organizate. Cum este posibil ca în numele unei așa zise ,,pandemii,, fără a fi declarată mai întăi epidemie, toate drepturile fundamentale ale omului, toate declarațiile internaționale, tratatele și convențiile care apărau drepul la viață, circulație, liberă exprimare să fie încălcate frecvent, vehement, la ordinea zilei!

Cum este posibil ca în toată această perioadă de groază, teroare, oamenii să fie omorâți în spitale prin sedare, îngropați de vii cu bună știință sau și mai rău goliți de organe. În ce lume trăim? Ce fel de oameni suntem? Cum este posibil ca o mână de antihriști să schimbe și să omoare o lume întreagă, să mutileze pe viață destinele oamenilor, să distrugă principii, să desfințeze instituții și valori așa zise democratice ? Spre ce ne îndreptăm? Spre infern , cu siguranță. Da, ne îndreptăm spre infern pentru că asta acceptăm, în asta ne complacem. Poate că nu ne dăm seama, sau poate chiar realizăm și ne place să devenim din oameni liberi, niște sclavi, sclavi ai sitemului de reeducare, digitalizare, robotizare.

Circul susținut și organizat la nivel național, impus cu forța prin intermediul minciunii, le-a adus și numeroase satisfacții protagoniștilor implicați. Criza se cunoște după roade: haos, degringoladă în sistemul de învățământ, distrugerea economiei, dezbinarea, instalararea panicii, a fricii în rândul oamenilor, promovarea sentimentelor de ură, neâncrederea în relațiile sociale printr-o distanțare inoculată, izolarea subiecțiilor între patru pereți. Bineânțeles că aceste rezultate au fost nesatisfăcătoare în comparație cu planul și dorința ocultei mondiale. A vrut și vrea încă mai mult. Lupta este psihologică, electro-bacteriologică.

Totuși, să ne mințim frumos. O să trecă toate dacă ne injectăm în masă, dacă acceptăm toți pastila imunizării de turmă, modificatorul genetic tocmai pentru așa zisa normalitate… Care normalitate aceea în care ai gura legată și corpul modificat genetic sau în care nu poți să mergi la un spectacol decât cu dovada că ți-ai injectat nanoroboți?

Acceptarea unui lucru pe care nu ți-l dorești, de care  ești constrâns într-un fel sau altul și pe care îl accepți în urma unui compromis fără luptă, este ca și cum accepți să fi omorât sufletește și trupește pentru o viață ,,ca înainte,,. Să fim realiști. Nimic nu va mai fi ca înainte. Mânia lui Dumnezeu nu o să întârzie să apară și toate cele planificate de mai marii acestei lumi bolnave, vor fi sancționate de atotputernicia lui Dumnezeu,  de cel care a îngăduit toate acestea pentru testarea noastră în credință, iubire, de cel  care a făcut cerul, marea și uscatul.

Mesajul este clar și mai insistent ca niciodată: S.O.S God, Vino, Doamne!

Sângele celor omorâți în spitale strigă, sângele celor omorâți fără apărare așteaptă răzbunare. Toți cei care sunt nedrepățiți dar care și-au pus nădejdea în pronia divină așteaptă izbăvire. Lumea se frământă. Omenirea este la cumpăna dintre viață și moarte însă nu toți au ochi să vadă, trezvie să înțelegă. Cei care au înțeles gravitatea faptelor petrecute și a celor viitoare, au luat o atitudine fermă împotriva acestui sistem de dictatură satanică care, ne este impus la scară internațională dar și personală. Disperarea celor delagați cu îndeplinirea sarcinilor de acceptare a metodelor de lichidare subtilă a omenescului din noi, precum și toate formele de îngrădire, șantajare până la convingerea fiecărui individ în parte, a încălcat orice formă de libertate și etică morală.

Un grup de medici și farmaciști curajoși dar mai ales competeți din punct de vedere profesional, științific, au dat dovadă de conștiință etică, civică, morală, făcând un apel la adresa autorităților, să oprească de urgență dictatura Covidiană, implicit teroarea care stăpânește România și întreaga lume din cauza unei viroze cu o morbiditate, mortalitate asemănătoare cu cea a unei viroze normale.

Citez: ,,ActiveNews a primit la redacție comunicatul acestui grup  important de medici români care își asumă cu responsabilitate afirmații grele despre actuala stare de teroare din România. Medicii, care așteaptă și alți colegi curajoși alături de ei, se adresează autorităților, cărora le cer între altele eliminarea obligativității purtării măștilor, a monitorizării temperaturii și a interdicțiilor aberante de circulație, care îngrădesc de altfel un drept fundamental al omului, a manipulărilor în masă prin introducerea de psihoze colective cât și a încetării promovării vaccinurilor Covid. La fel după cum a atras atenția și ActiveNews cu privire la propaganda mincinoasă și periculoasă pentru vaccinuri experimentale, medicii semnatari confirmă ceea ce am subliniat și noi, și anume că „Legislațiile românească, dar și cea europeană, interzic reclama la medicamente. Vaccinarea este un act medical. Niciun act medical nu poate fi făcut sub constrângere sau presiune.

Serurile utilizate în acest moment în România sunt de fapt terapii genetice experimentale, aflate în fază de testare până în 2023, iar administrarea lor în condițiile în care populația nu este informată corect și complet, reprezintă un malpraxis grosolan, o crimă cu premeditare la adresa românilor”.

https://www.activenews.ro/stiri/ACTUALIZARE-128-MEDICI-ROMANI-CONTRA-DICTATURII-COVID-Ei-cer-autoritatilor-in-11-puncte-revenirea-la-normalitate-si-„incetarea-starii-de-teroare-pentru-„o-viroza-care-are-morbiditate-si-mortalitate-asemanatoare-gripei-sezoniere-166059

Și totuși de ce se întâmplă aceste lucruri, de ce le este permis autorităților să susțină și să facă campanii agresive de vaccinare oriunde și oricând. Cu ce drept și în baza cărui document oficial ne obligă la un act medical despre care se spune că nu este obligatoriu dar, este evident că se face exact invers, adică ni-l bagă pe gât cu forța. Care este miza, ce urmăresc de fapt acești impostori îmbrăcați în haina puterii politice. De ce se fac stăpâni pe sufletele, viața și libertățile fundamentale ale tuturor oamenilor, drepturi dobândite prin naștere și constituția țării în care ne-am născut!

Jocul murdar, executat aproape  la comandă și în același timp de către toți reprezentanții guvernelor lumii, implică restricții similare, ordine clare pentru toată lumea, blocarea graniților și îngrădirea libertății de exprimre, deplasare, circuație. Prin toate aceste măsuri impuse abuziv au avut grijă ca populația să regreseze din toate punctele de vedere, economic, educațional, socio-cultural iar ei să progreseze în cifra de afaceri  printr-un marketing mincinos de vânzare a unor botnițe neconforme, chipurile sperietoare de bacterii.

E, cu treaba aceasta nu doar că au reușit  să închidă gura tuturor oilor, mai mult decât atât, să spele creiere, să creeze un proces de reeducare, să transforme anormalitatea în normalitate în mai puțin de un an de zile. Deja oamenii si-au schimbat stitul de viață, chiar au uitat cum e să trăiești normal, liber, independent. Au uitat să spună NU, au uitat să își de-a masca jos de la gură, să realizeze că ei sunt oameni sănătoși care trebuie să respire și că au un sistem imunitar dator să lupte cu toți virușii și bacteriile posibile și imposibile. Au uitat că sunt oameni.

Trăim un experiment la nivel planetar și totul se întâmplă cu accordul și indiferența noastră, o indiferență care o să ne coste viața sub toate aspectele ei. Au existat și vor exista întotdeauna voci care se opun acestui regim dictatorial, mafiot, hotărât să impună cu forța  câte o injecție la fiecare minciună pe care suntem dispuși să o închițim. Chiar dacă sunt puțini oameni care se vor opune acestei mascarade, atât pe plan local cât și la nivel internaționl, vor exista întotdeauna procese care să ne apere interesele, nouă  tuturor celor care am avut de suferit de pe urma acestui război biologic, voci care luptă impotriva dictaturii covidiene. Unde este adevărul? De ce nu se termină odată această teroare organizată? Sunt întrebări pe care și le-au pus mai mulți avocați și medici incoruptibili din toată lumea și drept urmare, reacțiile au apărut într-un context de legitimă apărare:

,, Se întâmplă acum în mai multe țări din lume. Materialul de mai jos aduce în atenția cititorilor, principalii autori ai acestui demers, întâlnirile Comitetului Corona, reprezentanții din Franța, Italia, Canada, USA și Germania conduși de avocatul Reiner Fuellmich. Cu acest titlu își începe Jean-Michel Grau expunerea pentru care atașează toate sursele în Newsnet France. Astăzi se pregătește un al doilea tribunal de la Nürnberg, cu înființarea unei „acțiuni colective” sub egida a mii de avocați din întreaga lume, în spatele avocatului americano-german, Reiner Fuellmich, care dă în judecată responsabilii pentru frauda Covid-19 instrumentată de Forumul de la Davos.

Scandalul fraudei Covid-19 s-a transformat în cea mai mare crimă împotriva umanității comisă vreodată.

Potrivit lui Reiner Fuellmich, toate fraudele din partea companiilor germane sunt nimica-toată în comparație cu daunele pe care le-a cauzat și continuă să le provoace criza Covid-19. Această criză Covid-19 trebuie redenumită „Scandalul Covid-19” și toți cei responsabili trebuie să fie urmăriți penal pentru daune civile cauzate de manipularea și protocoalele false de testare. De aceea un colectiv internațional de avocați va acționa în judecată cel mai mare delict din toate timpurile, scandalul fraudei Covid-19, care s-a transformat între timp în cea mai mare crimă împotriva umanității comisă vreodată. O comisie de anchetă Covid-19 a fost deschisă la inițiativa unui grup de avocați germani, cu scopul de a iniția o acțiune colectivă la nivel internațional folosind dreptul anglo-saxon.

Rainer Fuellmich: Populația lumii a fost folosită drept cobai pentru aceste seruri experimentale

„Faptul că nu s-a discutat niciodată despre sănătate este deosebit de evident. La fel și faptul că injecțiile cu substanțe experimentale deghizate în „vaccinuri” provoacă acum daune grave, inclusiv consecințe fatale, la scară masivă. Populația lumii a fost folosită drept cobai pentru aceste seruri experimentale. Pentru a scufunda populația în panică, au fost introduse măsuri de izolare periculoase și dăunătoare (conform OMS), măsuri de purtare obligatorie, inutilă și periculoasă a măștii și, de asemenea, distanțarea socială, inutilă și contraproductivă. Populația era astfel „pregătită” pentru injecțare”.

Se pregătește al doilea Tribunal Nuremberg

Pentru a înțelege pe deplin ceea ce este cu acest nou tribunal de la Nürnberg trebuie lămurit că este creat pentru a judeca cel mai mare dosar penal din toate timpurile. Este vorba despre deconspirarea doctorului Drosten pentru că a denaturat protocolul testelor PCR în numele Forumului de la Davos – clica oligarhiei financiare. Acuzațiile se îndreaptă și împotriva lui Klaus Schwab, marele arhitect al acestei gigantice ”luări de ostatici”, dar și tragerea la răspundere a politicienilor din fruntea UE care au executat directivele lui Drosten și ale OMS, ceea ce a determinat toate guvernele occidentale să ia decizii devastatoare de izolare, lockdown, purtare obligatorie a măștii și distanțare socială și mai nou, vaccinuri mortale pentru cei mai în vârstă dintre noi.”

Aceste declarații sunt doar o parte din cele discutate și propuse pentru dezbaterea publică dacă într-adevăr se va realiza cel de-al doilea tribunal Nurenberg. Mai multe detalii găsiți în linkul atașat .

https://www.activenews.ro/stiri/ACTUALIZARE-128-MEDICI-ROMANI-CONTRA-DICTATURII-COVID-Ei-cer-autoritatilor-in-11-puncte-revenirea-la-normalitate-si-„incetarea-starii-de-teroare-pentru-„o-viroza-care-are-morbiditate-si-mortalitate-asemanatoare-gripei-sezoniere-166059

În concluzie, îmi permit să spun că trăim poate cele mai groaznice timpuri din toate timpurile. Nu, nu este o aberație este o realitate la care asistăm în calitate de lași și de cobai. De felul cum ne folosim libertatea de a alege și puterea discernământului suntem direct responsabili. Urgia declanșată prin intermediul oamenilor răi la nivel global a fost planificată, gândită, analizată în profunzimea celui mai mic detaliu.

Efectele pe care le-a generat, înainte, în timpul și după pandemie au fost dezastroase, un devărat tsunami care a declanșat un val al morții atât din punct de vedere fizic cât și psiho-emoțional. Acum vorbim despre o societate ante și post pandemie puternic afectată, bolnavă în urma măsurilor luate intenționat de către autorități. Astfel, prin izolarea oamenilor la domiciliu, work from home, school from home, ne-am transmormat în cazualități lovite de comoditate, aflate în imposibilitatea de a socializa cu stimulii reali, accentuează problemele grave de comportament, comunicare ale copiilor și adoelescenților. Adulții se obișnuiesc într-un egocentrism exagerat iar familia devine un obiect de antichitate. În principiu acest război biologic, cu efecte devastatoare asupra omenirii și-a atins scopul: sinucideri în masă, morți pe bandă rulantă supraventilați, oameni distanțați, destine ruinate, vise spulberate. Umanaitatea aflată în declin, urmează o traiectorie a cărei destinație finală este autodistrugerea. Doar mila lui Dumnezeu mai poate face o minune.

Fără luptă nu există șansa de a câștiga, fără unitate nu există victorie, fără Dumnezeu nu există viață, dreptate, adevăr, fără libertate nu există viitor. Vestea cea bună este că Hristos a Înviat și că mai presus de El nu există nimeni și nimic, mai presus de toate există viață după moarte, binele întotdeauna învinge răul din lume iar lumina risipește tot întunericul.

Sursa fotografiilor din articol : internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.