Ortodoxie

Alergați la Hristos, Mântuitorul lumii!

Dragii mei, la început a fost cuvântul și cuvântul s-a făcut trup tocmai pentru a ne transmite cea mai frumoasă veste, o veste minunată, o minune care ne privește în mod direct și în jurul căreia trebuie să ne concentrăm toată atenția – Învierea. Poate vă întrebați de ce am deschis subiectul dspre Înviere , pentru că  nu vreau ca frica să înlocuiască spernța, nu vreau ca minciuna să deformeze adevărul , nu vreau ca diavolul să vă căștige sufletele. Războiul este în plină desfășurare iar pentru cei care sunt treji cu duhul acest fapt reprezintă o realitate cumplită.

Pentru a schimba ADN-ul uman mai marii lumii acesteia, au decanșat mai multe valuri ale morții, moarte care ne-a răpit oamenii dragi, pe unii i-a îmbolnavit, pe alții i-a terorizat fizic și psihic, ca în cele din urmă să creadă cu adevărat că au nevoie de un antidot experimental genetic, pe fondul disperării, dezbinării, șantajului de orice fel.  

Vreți să știți dacă exită ceva și mai rău decât moartea fizică? Da, există moartea spiritulă, despărțirea omului de harul lui Dumnezeu, de energia divină. Nu oricine pricepe, nu oricine înțelege. Aceasta a fost și ideea, de a dezbina , destabiliza întreaga umanitate, pentru a o putea distruge din toate punctele de vedere, fizic, psiho-emoțional, mental, social, educațional, economic. Prezentul confirmă. Nu este nevoie să zăbovim pe subiect. După o perioadă extrem de dificilă, în care oamenii  au fost greu încercați de această boală, care bântuie întreaga omenire, acest virus, unealta războiului biologic și al politrucilor francmaneomarxiști, a trecut deja în altă etapă. Șantajarea.

Într-o societate bolnavă, gârbovită  de păcate grele, destrăbălate, avem pretenția să fim conduși de parlamantari cu frică de Dumnezeu. Nici gând. De unde atâta încredere oarbă în deciziile unor oameni plini de corupție, vanități , orgolii, vicii. Cum să ai încredere în cei condamnați penal, corupți, execrabili. Nu merită încrederea noastră deoarece ei sunt instrumentele prin care răul lucrează în lume.

Pentru cei care sunt treji am un mesaj de îmbărbătare, încurajare. Nu vă lăsați batjocoriți, rezistați. Nu îngenunchiați înainte de a ajunge pe golgota. Țineți-vă  strâns de Iisus Hristos, de cel care și-a dat viața pentru fiecare dintre noi, pentru libertatea și demnitatea noastră.

Nu renunțați la acest dar suprem, libertatea. Nu am de unde să știu cum va lucra Dumnezeu cu fiecare în parte dar, am convingerea că nu va lăsa pe nimeni să piară în această cumplită prigoană , atâta timp cât fiecare suflet își va pune pe deplin nădejdea în Tatăl cel Ceresc, Maica Domnului și toți Sfinții: ,,Credința Ta te-a mântuit, mergi în pace !” Luca, 8, 48.

 Într-adevăr, credința mută munții din loc, credința vindecă durerea, credința face minuni, credința în – Înviere – ne aduce mântuire. Am Deci, crede din toată inima ta, din tot sufletul tău că nimic nu se întâmplă în cer, pe pământ sau în viața Ta fără știrea lui Dumnezeu, sau că primești mai mult decât poți duce.

Nimeni nu este singur în această luptă, însuși Dumnezeu luptă pentru fiecare, nu vrea să piardă pe nimeni. Dătătorul de viață le-a făcut pe toate bune, după cuviință, înțelepciune. În primul rând ne-a dăruit viață, o familie, copii, o vocație și atâtea daruri nenumărate pentru care suntem datori să mulțumim în fiecare clipă a existenței noastre.

Și dacă îl ai pe Dumnezeu alături de tine de ce să îți fie frică, de ce să te îngrijești de ziua de mâine mai mult decât trebuie când pronia divină, veghează în fiecare clipă ca tu să ai parte de toate cele necesare existenței. Deci, fiți credincioși, nu necredincioși.

Pedagogia mântuirii personale este o mare taină pe care Dumnezeu o cunoaște de la întemeierea lumii. Oare cum să  nu știe Dumnezeu cu ce ne luptăm acum și în fiecare zi, oare nu cunoaște El gândurile și intențiile fiecăruia , oare nu știe El spaima prin care trecem și frica care ne-a cuprins inimile ?

Ba da, știe, știe tot. Însă vrea să ne vadă credința, lupta, încrederea, curajul dar mai ales dragostea.Dragostea pe care toate le nădăjduiește, pe toate le rabdă, pe toate le crede, dragostea care nu cade niciodată. Dragostea lui Dumnezeu ne-a creat unici , liberi, sănătoși .

Cine oare a urât, vrăjmășit dintotdauna creația lui Dumnezeu ? Cine se lupă acum cu orice chip să ne otrăvească copiii și viitorul acestei țări, cine oare ne obligă acum, împotriva voinței noastre, să acceptăm modificarea ADN-ului uman prin acceptarea unor seruri experimentale? Cine a ordonat îngroparea  celor dragi  din  familiile noastre în saci de gunoi, ca pe niște câini ? Cine, decât slugile prin care diavolul lucrează toate răutățile, toate nedreptățile. Furul nu vine decât să fure.

 Sfinții părinți ne-au avertizat despre aceste vremuri care, fără îndoială, fac parte  din capitolul apocaliptic. Fiara cu chip de om, se ridică din adânc și ne obligă să-i acceptăm politica de resetare demonică, numărul fără de care nimeni nu va putea  cumpăra sau vinde. Controlul omenirii nu se poate realiza fără o digitalizare totală, fără un sistem extrem de bine gândit, extra-smart, așa cum este codul QR, tehnologia de înaltă performanță 5G, sau substanțele modificatoare de ADN. Mesajul este atât de clar încât lumea găsește o mie de scuze , motive de a nega aceste realități. De cele mai multe ori, este mai comod să te complaci în întuneric, decât să alergi spre lumină. Satana ucide, nu dă viață. Satana înrobește nu slobozește, nu iartă.

Sunt puțini oameni care au avut și au încă curajul să vorbească deschis despre această realitate. Dragostea lor față de cele materiale, alipirea inimii de cele lumești produce orbirea sufletească, împietrirea inimii și astfel duhul trezviei nu lucrează prin ei. Nu așteptați îndrumare de la astfel de oameni iubitori de arginți . Orb pe orb nu se călăuzește altundeva decât în groapă.

Citiți scripturile și viețile sfinților, căutați cuvăntul lui Dumnezeu care înseamnă adevăr. Adevărul ne va face liberi indiferent de sacrificiu. Nu mai priviți  moartea ca pe un sfârșit. Priviți-o ca pe un început, o poartă de trecere în altă dimensiune. Depinde de noi pe cine alegem . Dragostea crucii care ne mântuiește sau moartea sufletească care ne separă pentru totdeauna de harul lui Dumnezeu.

Dacă vă veți pierde serviciul, Hristos va avea grijă să nu muriți de foame. Așa cum a hrănit poporul evreu cu mană în pustiu așa și de voi va avea grijă să nu vă lipsească păinea cea de toate zilele. Dacă copiii voștri nu vor mai avea acces la cultură, nu vă întristați. Să îi educații voi cum puteți dar nu le vindeți sufletele pentru arginții anilor ce vor veni.

Vor fi grei și nimic nu vor mai folosi din cele ce vor învăța pentru că statul va avea grijă să îi învețe anormalul în locul normalului, pentru că acesta este scopul, îndobitocirea populației. Dacă v-i se va cere să vă lepădați de Hristos și credința ortodoxă atunci să știți că lupta aceasta nu este împotriva unui virus , este chiar împotriva lui Dumnezeu, împotriva Duhului Sfânt primit la taina botezului . Feriți-vă de cei care au puterea să vă omoare deopotrivă sufletul și trupul.

Rugați-vă ca Dumnezeu să ne scrie pe toți în cartea vieții și să ne dăruiască mult curaj, curajul Sfinților Martiri Brâncoveni , curajul Sfântului Prooroc Ioan Botezătorul , pocăința Sfântului Petru, și răbdarea dreptului Iov. Rămâneți în dragostea lui Hristos, ajutați-vă unii pe alții, încurajați-vă și nu vă îngrijorați de ce veți mânca, cu ce vă veți îmbrăca, sau ce veți răspunde în fața acelora  care vă vor judeca.

De veți fi considerați nebuni de fii pierzării să nu vă întristați. Ridicați-vă privirea la Sfânta Cruce, închinați-vă în Numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh  și mergeți spre Înviere. Mergeți cu toată încrederea. Harul Domnului Iisus Hristos, să fie cu voi cu toți. El este calea, adevărul și viața. Alfa și Omega. În numele Domnului Iisus Hristos tot genunghiul să se plece . Amin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.