Debut

Debut scriitoricesc

După ce a avut loc marele proiect, spectacolul de operetă românească ,,Lăsați-mă să cânt” episod din viața compozitorului român Ciprian Porumbescu, la  dinstanță  calendaristică de aproape un an și jumătate am fost onorată cu o invitație din partea aceluiași minunat artist, regizor, dr. în muzică Daniel Prallea-Blaga să contribui cu câteva poezii, în cartea culegere de poezii, portrete și scene lirice, ,,Preocupările Noastre Comune”.

Cartea a fost lansată la Univertitatea Națională de Muzică din București în data de 08 Iunie 2016 și a însemnat o culegere cu iz de primăvară poetică. Versurile tinerilor artiști studenți la Universitatea Națională de Muzică din București, Diana-Florentina Alexe, Ovidiu-Andrei Hâncu, Adrian Rădulescu dimpreună cu mentorul lor, Daniel Prallea-Blaga, însuși dumnealui poet, pedagog, au reușit să creeze o energie plină de entuziasm tineresc.

Un izvor inconfundabil de metafore, multă expresivitate la modul general, fără alterații, ne-a înfățișat în fața sufletului o lume tetrală plină de  bogăție, de o mare finețe artistică. Acest moment a însemnat de fapt,  debutul meu oficial de scriitoare chiar dacă poezii am început a scrie din anul 2010. Acelora care au avut curiozitatea și dispoziția de a participa la eveniment, le mulțumesc din nou în acest spațiu virtual.

Printre invitați s-a aflat și marele artist, prof. univ. dr Ionel Voineag,  soprana de coloratura Silvia Voinea, poetul, cronicarul literar, directorul editurii și revistei ,,Amurg sentimental” domnul Ion Machidon, poetesa Lucreția Nechifor, prieteni, colegi de la operetă și membrii din familie. Tuturor le mulțumesc pentru prezență dar mai ales pentru minunatele amintiri, emoții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.